top of page

Hoe voeg je een Amazon-cadeaubon toe aan je account?


Als het gaat om het selecteren van geschenken, krabben we ons vaak op het hoofd in verwarring over wat we moeten geven en hoe we ervoor kunnen zorgen dat de ontvanger het meeste uit het geschenk haalt. Wat als u in plaats daarvan de ontvanger laat kiezen wat hij of zij zou willen kopen? Hier komt het gebruik van cadeaubonnen om de hoek kijken. In plaats van contant geld te geven, kunnen we cadeaubonnen geven van een bekend merk zoals Amazon Nederland.


De cadeaukaartfunctie is door Amazon geïntroduceerd om deze verwarring bij het kiezen van het beste cadeau voor geliefden op te lossen. De cadeaukaartoptie stelt ons in staat om de persoon liefdevol zijn cadeau zelf te laten kiezen zonder gedoe. Amazon-cadeaubonnen kunnen op verschillende manieren worden gebruikt en de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Laten we daarom onderzoeken waar u Amazon-cadeaubonnen kunt kopen en hoe u deze kunt inwisselen en gebruiken.


Amazon Bellen Klantenservice Als u op zoek bent naar een manier om een Amazon-cadeaubon van uw Amazon-account te kopen.


Zoals hierboven vermeld, is het inwisselproces vrij eenvoudig als je eenmaal Amazon-cadeaubonnen hebt gekocht. Hier in dit artikel begeleidt het voertuig u met de volgende stappen waarmee u de Amazon-cadeaubon aan uw Amazon-account kunt toevoegen. Volg de onderstaande stappen om een cadeaubon toe te voegen aan je Amazon-account.


Stappen om Amazon-cadeaubon aan uw account toe te voegen


1. Ga naar de Amazon-website op www. amazone. binnen om meer te leren.

2. Kies op de startpagina de optie "Amazon Pay" in het vervolgkeuzemenu.

3. Om een cadeaubon toe te voegen, klikt u op de knop "Cadeaubon toevoegen".

4. Voer de cadeaukaart/vouchercode in en klik op de knop "Toevoegen aan uw saldo" om het geld aan uw account toe te voegen.

5. Het bedrag van je cadeaubon wordt toegepast op je Amazon Pay-saldo.


Contact Amazon Nederland steun als u op zoek bent naar een oplossing voor uw Amazon-account. En de ondersteuningsmedewerkers van Amazon zijn bereid om al uw vragen binnen een mum van tijd te beantwoorden. Bel ons gewoon, we hebben vaak geen wachttijden en als we dat doen, zullen onze Amazon-ondersteuningsmedewerkers u binnen de kortste keren bereiken.


bottom of page